Vi lever i en magisk verden!Vann.

Jorden består i stor grad av det..

..så gjør vi.

Og ennå vet vi vesentlig lite om det.


Helt til det banebrytende arbeidet til en japansk forskers oppsiktsvekkende funn om vann - fotografisk dokumentert - forandret mye av det vi ikke visste, og førte til en ny bevissthet om jordens mest verdifulle ressurs.

Hva som har satt Dr. Emoto i forkant av studiet av vannet, er hans bevis på at tanker og følelser påvirker den fysiske virkeligheten. ved å produsere forskjellige, fokuserte intensjoner - gjennom skriftlig og muntlig ord og musikk - og bokstavelig talt presentere den til samme vannprøver, synes vannet å "endre sitt uttrykk".
 


  
 

I hovedsak fanget Dr. Emoto vannets "uttrykk". Han utviklet en teknikk som bruker et meget kraftig mikroskop i et veldig kaldt rom, sammen med høyhastighets fotografering, for å fotografere nylig dannet krystaller av frosne vannprøver. Men ikke alle vannprøver krystalliserer, nemlig.. Vannprøver fra veldig forurensede elver synes dirkete å uttrykke hvilken "form" vannet er i, ikke hvilket "uttrykk" det har.

Dr. Masaru Emoto oppdaget at krystaller dannet i frosset vann avdekker endringer når konkrete, konsentrerte tanker er rettet mot dem. Han så at vann fra klare kilder og vann som har vært utsatt for kjærlige ord viser strålende, komplekse og fargerike snøfnuggmønstre. I kontrast, forurenset vann - eller vann utsatt for negative tanker, gav ufullstendige, asymmetriske mønstre med kjedelige farger.

 

  

Implikasjonene av denne forskningen skapte en ny bevissthet om hvordan vi positivt kan påvirke jorden og vår personlige helse. Suksessen av hans bøker utenfor Japan har vært bemerkelsesverdig. Dr. Emoto har blitt kalt til foredrag rundt om i verden som et resultat, og har gjennomført live-eksperimenter både i Japan, Europa og USA for å vise hvordan faktisk våre tanker, holdninger og følelser som mennesker dypt påvirker miljøet.

 
Så godt som det er blitt sagt:

"Som med Galileo, Newton og Einstein, Dr. Emoto's klare visjon hjelper oss å se oss selv og universet vi lever i, annerledes. Vitenskap og ånd forenes, som resulterer i et dypt og uomtvistelig kvantesprang i hvordan vi ser på vår verden, og hvordan vi kan gjenvinne vår helse og skape fred."

 

 

4 kommentarer

Lars Ra

14.apr.2011 kl.23:34

Dette hadde jeg aldri hørt om. Spennende! Må sjekkes ut..

ståle solberg

15.apr.2011 kl.00:08

Jeg trodde nesten jeg hadde snublet over en blogg som skriver artikler støttet opp av ekte forskning.

men så handlet det bare om alternativ tanke science. Jaja, stå på dere får sikkert masse lesere som tror vann endrer seg av tanker :)

Ida & Christine

15.apr.2011 kl.14:51

Jeg elsker virkelig bloggen deres!

bixxx

15.apr.2011 kl.16:10

Vann er naaam <3

Skriv en ny kommentar

whatthehelldoweknow

whatthehelldoweknow

23, Arendal

Velkommen til vår blogg! Her vil du finne emner som er litt utenom "det vanlige". Vi fokuserer mer på samfunnsrelaterte emner, og mer enn gjerne på emner som holdes bak lukkede munner. Enjoy your ride!

Kategorier

Arkiv

hits