Dommedag?

Dagens tema er vel kanskje et av de største på global basis den dag i dag - den mystiske datoen 21.12.2012. Teorier strømmer rundt hele verden, den ene mer skremmende enn den andre. Mange tror dette er datoen jorden vil "gå under", og vi må si farvel alle mann. Men det har eksistert mange dommedagsprofetier opp igjennom. Og vi er nå fortsatt her.
 


Men i likhet med Maya-indianerne, er det veldig mange andre som også tror at denne datoen er en portal til en ny tidalder, også kalt "Den Gylne Tidsalder". Med dette menes et bevissthetsskifte, en stort sprang i vår kollektive bevissthet. I følge Mayakalenderen befinner vi oss nå på det niende og siste utviklingstrinnet på "stigen" - og for hvert nivå akselererer "tiden" med 20 ganger. Det niende utviklingstrinner står for avslutninger, enhet og samskaping. Ta en titt på verden i dag..

Mayakalenderens 9 utviklingstrinn:

 

  

Jeg personlig tror på et bevissthetsskifte, et kvantesprang i vår utvikling - og ikke på at jordens undergang er nær. Jeg gleder meg veldig mye til 2012, og syns det er helt utrolig å få leve i en så spennende tid som vi gjør nå! Men det er likevel en liten bit i puslespillet jeg ikke helt klarer å legge fra meg - og det er dette såkalte polskiftet. Mange forskere mener at det vil skje et såkalt polskifte i vår nære fremtid. Den 21.12.2012 vil jorden stå på linje med solen og senrum av vår galakse, og polene vil forflytte seg. Det vil si, jordens ytre overflate vil rotere, og klodens nord og -sydpol vil ikke lenger bestå av de lander de gjør i dag. Dette vil i så fall forårsake enorme naturkatastrofer som tsunamier, skogbranner, jordskjelv og tornardoer kloden over.

Vet du noe om dette såkalte polskiftet?

 - Det er ikke til å stikke under en stol at Mayaindianerne er noen av de klokeste menneskene som har levd på denne kloden..


 

Uansett hva som måtte skje fremover, vil det ikke bringe med seg lykke ved å tilbe frykt og negative tanker. Det viktigste vi kan gjøre er å leve i nuet! Vis kjærlighet til dine medmennesker, frykt ingen og lev som om hver dag skulle være din siste..

Så får vi se!

 

Hva tror du kommer til å skje 21.12.2012 ? Hva mener du er viktig å fokusere på i tiden fremover?
Del dine tanker med oss!

 

  

17 kommentarer

Anne Røkke Osen

06.apr.2011 kl.20:30

Skummelt! Men jeg tror ikke så mye på det :)

Rasert

06.apr.2011 kl.20:31

Har lest at NASA skriver det ikke vil skje noe med jorden verken iår eller i årene som kommer (dommedag). Det eneste som skjer er at månen er på tur vekk fra jorden. Noe som tar enormt lang tid. Som ikke vi vil oppleve, men det som skjer da er at jorden begynner og krenge. Altså ustabile årstider. Juli mnd kan oppleves som en November mnd osv. Ustabile dager. Solen kan stå opp mitt på natta og slikt. Fasinerer meg mye dette med universet. Men alt i alt så vet vi vel omtrent like mye alle sammen. Ha en fin kveld:-)

PS: var vel ikke det du spurte om, men men:-)

anniken.

06.apr.2011 kl.20:39

SV: tusen takk for kommentar ! :-D

veldig spennende innlegg : ) anbefaler dere å venstrestille teksten og ikke midtstille den, blir veldig rotete, og menneskeøyet bruker faktisk mye lengre tid på å oppfatte teksten, fordi etter hver endte linje går det tilbake til samme punkt forrige linje startet på :-) Man kan ikke klage på at jeg ikke har fulgt med i timene iallefall ^^
Sv: Takker og bukker, men jeg er ikke sikker på at den nye websiden skal erstatte den jeg har ;) Jeg har bare en del ideèr som vil ut hehe!

Dommedag ja. Sånn som det ser ut når man ser nyheter så skulle man ikke akkurat blitt overrasket om verden gikk under i morgen, men jeg krysser nå fingrene og håper på jeg får se sønnen min gifte seg endog ;)

muffcakelord

06.apr.2011 kl.20:46

Gledermeg sånn til dommedag. Blir så knust om det ikke blir no av :'c

svartakattan

06.apr.2011 kl.20:57

HEI! Takk for kommentar på bloggen min. :) Angående dommedag... En mer lettvint og forskningsbasert svar på klodens økende naturkatastrofer er faktisk : Den globale oppvarmingen.(!) Sjekk ut dokumentaren til Al Gore " the inconvenient truth" eller på norsk; " den ubehagelige sannhet. Denne teorien er for oss som står med føttene godt forankret i jorda ;) liker bloggen din btw :)

whatthehelldoweknow

06.apr.2011 kl.21:04

Takk for mange flotte tilbakemeldinger folkens!! Er selv veldig fascinert av universet og dets mysterier;) Jeg for min del tror ikke på media dessverre. Om verden hadde gått under i morgen ville vi aldri fått beskjed. Det siste de ønsker er å skape panikk. Tror du ikke? Og takk for tipset Anniken, det tar vi til oss! Du har faktisk helt rett, det er sånn vi fungerer :)

Igjen, takk til dere gode mennesker! Ha en fin kveld :)

LenaG

06.apr.2011 kl.22:43

Veldig spennende blogg :)

Frøken Connie Klæboe

06.apr.2011 kl.23:20

Takk for det snuppa -=)

Spennende, la deg til som venn, så ser jeg når du bloger , hvem er vi ? foresten, er det noe skole relatert ?

whatthehelldoweknow

06.apr.2011 kl.23:34

Frøken Connie Klæboe:

Vi er meg og Anna! Men jeg som skriver foreløpig. Ikke skolerelatert nei :) Skrev bare et innlegg om dårlige lærere. :)

Rasert

07.apr.2011 kl.04:43

http://www.youtube.com/watch?v=m-ZG2nyUXiY

ta en titt på den. Søk litt på en planet som heter nibiru.

Prøv å se hva du kan få ut av det. har selv vært på NASA sine hjemmesider, men det er selvsagt neddysset. Jeg tror ikke noe på det selv, men det har noe med mayakalenderen også og gjøre.

Kevin Casey

07.apr.2011 kl.14:26

Bare for å pirke litt: Et kvantesprang er utrolig lite! Jeg veit det blir brukt som om det er noe veldig stort (antagelig fordi oppdagelsen av kvantefysikk var så stort), men "kvantesprang" i seg selv vil si noe veldig, veldig lite.

Ellers tror jeg ikke det vil skje noe veldig banebrytende de neste to årene i forhold til menneskers holdning og teknologi. På så mange måter syns jeg folk flest fremdeles henger fast på det planetariske nivået.

Kristina Wien Stubberud

07.apr.2011 kl.17:54

Jaja, tror ikke på dette jeg da. Hadde det her vært sant, hadde vi allerede vært døde :)

Prinsesse Leila Mariell

07.apr.2011 kl.18:07

sv; så bra! :) ja, det føles bra :)

beautifulaas

07.apr.2011 kl.19:05

verden skal visst gå under støtt og stadig, så jeg tar det helt med ro.

11.apr.2011 kl.20:51

For noen dager siden så jeg filmen 2012 på nette... =)

Og tenkte litt på hva vi gjør hvis det skjer.....I Koranen, bibelen og toraen står det klar om dommedagen. Men NÅR det skjer, vet INGEN, bortsett fra GUD!

Så jeg tror ikke det skjer i 2012!

M a r i

12.apr.2011 kl.17:31

I 2013 skal jeg på kasino i Danmark, så passer igrunn dårlig med dommedag!:)

Skriv en ny kommentar

whatthehelldoweknow

whatthehelldoweknow

23, Arendal

Velkommen til vår blogg! Her vil du finne emner som er litt utenom "det vanlige". Vi fokuserer mer på samfunnsrelaterte emner, og mer enn gjerne på emner som holdes bak lukkede munner. Enjoy your ride!

Kategorier

Arkiv

hits